Meetings & events

Ook voor een stijlvolle meeting in een professioneel kader of een originele teambuilding bent u bij Hotel Riant Séjour aan het juiste adres. Op het elfde verdieping kan u onze meetingzaal terugvinden. Deze zaal beschikt over al de moderne faciliteiten en heeft een eigen terras. ideaal voor een koffiepauze.

Bent u op zoek naar leuk concept voor uw volgende teambuilding? Wij helpen u graag bij de organisatie ervan.

Pantheon Palace Seminarie 3 00002 | Hotel Riant Séjour

Vergaderzalen

WP Hotels & Events beschikt over 9 seminariezalen, deze zalen bieden het perfecte kader voor al uw vergaderingen, conferenties en seminaries: in onze goed uitgeruste meeting rooms ontvangt u uw collega's en klanten in een professionele omgeving. De inspirerende zeelucht en verzorgde catering brengen u op frisse ideeën en resulteren ongetwijfeld in een geslaagde meeting.

Bekijk de zalen
Woman Bicycle | Hotel Riant Séjour

Teambuilding

Denkt u aan de kust voor uw volgende teamactiviteit? Ook voor teambuildings of incentives kunt u bij Hotel Riant Séjour terecht.

Verkiest u een avontuur op zee of eerder fun op het strand? Wij bieden een brede waaier aan mogelijkheden zoals een duinwandeling met gids, beachvolley, een fietstocht door het hinterland, kiting, rafting, een avondwandeling met gids in Brugge...

Vraag gerust naar alle opties. Wij maken graag een voorstel op maat van uw wensen.

Vraag uw offerte aan